Februar (7 og 8)

Det ble lite lufting i februar. Første helga ble brukt på å døpe minstejenta. Vi er heldige og har stor familie og et rikt utvalg av fine tanter med onkler og etterhvert noen søskenbarn. Det ble en fin dåp og en festlig samling av hele gjengen i egen stue etter dåpen.

2013-02-03 15.10.18 2013-02-03 16.31.48

Lørdagen etterpå var Tobias på speidertur opp til Borge. Sammenlagt med en tur i sommer har han nå tatt Møysalmerket. Både han og Bjarte har vært på skidag, Tobias gikk lang skitur på Kvamskogen og Bjarte fikk en dag i bakken på Voss. Ingeborg og jeg har nå trillet tur minst 3 dager i uka. Sigurd er ofte ute og leker sammen med nabojentene om ettermiddagen. Vi er altså innimellom ute uten at det er en skikkelig familietur med alle mann alle.

Sist helg var vi heldige å få storfint besøk av Solveig (34 år) og Sigrid (5,5 år) som bor utenfor Oslo. Fredag tok vi en bitteliten luftetur på nabolagets lekeplasser, utstyrt med sitteunderlag, frukt og varm drikke til både liten og stor. For vintervante østlendinger var det eksotisk å se gress, selv om vi bergenserne synes at vi har en passelig kald og fin vinter.

I dag setter vi snuten mot Trondheim og vinterferie hos mormor. Tobias skal på todagers alpinkurs i Vassfjellet, forhåpentligvis kan vi også skremme trønderne med skarring i bymarka i år også. Se opp!

One response

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s