41. Dagen derpå i Arboretet

Det er ikke så dramatisk som det høres, men selve DAGEN var altså 17. mai. Den dagen gikk vi ikledd vår aller fineste stas fra Lagunen til Nesttun. Deretter gikk det slag i slag med rømmegrøtselskap hjemme, leker på skolen og rydding etter ettermiddagsfesten på Skjold skole.

Søndag 18. mai hadde vi fortsatt storfint besøk fra Oslo. Husets herre har begynt sykkelsesongen, husets pirat skulle i sjørøverselskap mellom 12 og 14. Hva finner man så på for å glede gjestene i halvannen time? Speed-date i Arboretet. Det er kanskje noen  Rhododendron eller noe som blomstrer akkurat nå? De har en natur-lekeplass med ulike klatrestativer for liten og de litt større, og viktigst av alt – de selger is. Det er viktig å ta en myk overgang mot hverdagen etter 17.maihurramegrundt. Som sagt så gjort. Vel framme på den nye og svært romslige parkeringsplassen fant vi ut at noen andre også hadde fått samme idé, men vi klarte å klemme inn den lille bilen vår.

Vertinna var litt bekymret for om det var nok blomster på trærne, men gjestene fra Oslo viste stor entusiasme og lot til å være fornøyde.

2014-05-17 13.49.18

2014-05-17 17.28.43I mangel på blomsterbilder, så får dere herved se noen av oss i vår fineste prakt!

Barna og gjestene våre, om noen lurer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s