26. Eventyrer på tur

I et par år har vi visst om og tenkt på at storebror kanskje skulle dra på Eventyrspill i Langeskogen. Det er en gjeng som leker eventyr og lever ut en fortelling over flere episoder, med fare for å trampe i salaten vil jeg kalle det en lavterskel laiv. Eventyrspillet ledes av voksne som vet hva de holder på med, og enkelte av ungdommene har vært med over flere år og er med på å drive spillet videre. Man kan lese litt om dette på Tidsreiser.no sin egen hjemmeside. Dagen starter med påmelding, utdeling av utstyr og klær og at man får fortalt begynnelsen av historien – så er det bare å sette i gang å leke!

Endelig passet det med lørdagen og den øvrige familiens planer, og til stor lykke viser det seg at en god klassekompis skal avgårde med flere i familien. Storebror dro avgårde godt kledd med regntøy, og med matpakke en ekstra genser og drikke i sekken. Han kom hjem etter 6 timers lek, strålende fornøyd, våt og klar for å være med neste gang også. Denne gangen hadde han vært Hobbit, og kunne fortelle at det var litt vanskelig å kampe i gjørma.

De har Eventyrspill i Langeskogen utenfor Bergen en gang i måneden, og det finnes liknende tilbud andre steder i landet. Anbefales eventyrlystne fra 8 år og oppover.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s