12. Gå til kurset

Tobias skulle begynne på hobbykurs på skolen mandag ettermiddag. Det skal foregå på tekstilrommet, siden han ikke var sikker på hvor det var, skulle jeg følge han. Ettersom det passet best sånn, fikk Ingeborg være med og henge på ryggen. Da ville Sigurd være med også. Vi labbet avgårde i ruslefort tempo. Det er en trygg skolevei, men dessverre krysser vi motorveien over ei bru med litt trafikk, så det er ikke alltid så lett å prate med hverandre underveis.

Videre viste det seg at kurset er utsatt til etter vinterferien, uten at alle deltakerne har fått beskjed. Så noe slukøret ruslet hele gjengen hjem igjen uten å ha fått kurs eller tid i lekeappparatene bak skolen. Den som koste seg glugg ihjel var Ingeborg som insisterte på å gå store deler av veien hjem selv. Det var spennende å se på bybanen som suser forbi med jevne mellomrom (det er da jeg skjønner hvor sakte vi går), se på bilene gjennom motorveigjerdet og bare det å kjenne at bakken går opp og ned. En liten tur for de fleste av oss, en ekspedisjon for den på 16 måneder.

Det minner meg om at vi snart på ta oss tid til at hun kan gå til og fra barnehagen.

Vel hjemme ble det tegnekveld på gutta. Oldefar kan vente seg flotte tegninger til 100-årsdagen.

One response

  1. Herlig, jeg syns jeg ser henne. Du beskriver det så godt. Det er nok helt rett det du sier at det er en liten tur for de store, men en hel ekspedisjon for henne. Gleder meg til dere kommer på besøk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s