2. Mikrotur med integrert trening

En mykstart på arbeidsåret er å gå på jobb med henholdsvis en og to assistenter med seg 5-åringen fikk bli med mor og bygge julegavelego i museumskaféen. 9-åringen og ettåringen ble lærerassistenter på pappaen sin skole. Treerbanden fikk luftet seg litt med å gå til og fra bussen på vei hjem, men en tur mellom de ulike byggene på museet teller ikke som luftetur, ei heller å vandre rundt på sokkelesten i uisolerte og trekkfulle fabrikkhaller.

Så i dag fikk gutta være med å trimme mammaen, en slags intervall-styrketreningsøkt der jeg løp etter gutta på sparkehjul. Puh, de begynner å bli temmelig kjappe, så her må det bygges mer kondis. Og noen diskret styrkeøvelser i ly av mørket mens sparkehjulgjengen freste rundt på humpene utenfor Nordahl Grieg skole/disset i 5-åringen sin barnehage.

Runkeeper kunne fortelle at rundturen strakk seg over 2,6 km, og varte i 25 minutter. Maksfarta lå et øyeblikk på 12-13 km i timen. Jaja, det er vel greit å ha rom for forbedring på nyåret.

2 responses

  1. Ny layout, frisk og fin. Jeg har jo lest de siste innleggene uten å være på selve bloggen din så jeg oppdaget det først nå. Tusen takk for at jeg fikk låne ungene til lekeplassturer, bytur og kinotur i jula. Det er lurt å kombinere sparesykkeltur og trening. Da slår du to fluer i en smekk. Takk for flott juleferie på alle mulige måter. Klem fra meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s