Noen bilder fra året som gikk

Året er snart over, og vi vet strengt tatt ikke helt om vi greide 100-turersmålet for 2013. Det gikk surr i tellinga og bloggføringa en gang utpå vårparten. Men vi har gått mange turer som ikke er rapportert her. Venner og familie er lovet noen bilder fra året som gikk, og sånn ser vi altså ut. Gutta er høyt og lavt, Ingeborg har blitt ei fin jente på ett år som ikke ligger langt etter når det gjelder å klatre opp på stoler, opp på bordet og inn i oppvaskmaskina. Når vi er på tur henger hun stort sett enda på ryggen eller sitter i vogna. I jula har hun likevel oppdaget at det er stas å holde i hånda og gå rundt juletreet. Stor lykke, og til glede for alle oss andre som får se på.

2 responses

  1. Vi tok utfordringen og har telt våre turer i 2013. Vi synes i utgangspunktet 100 var et hårete mål, men synes det var morsomt å telle. Vi har riktignok ikke blogget, men notert veldig analogt med penn på en papirkalender. Spørsmålet er selvsagt hva er en tur? En times luftetur i nabolaget telles på lik linje med full dagstur i fjellet. Uansett, vi endte på 60 og er fornøyd med det. Godt nyttår!
    Hilsen Stavanger gjengen.

    • Godt nyttår til dere også. Statistikk er virkelig en sannhet med flere sider. Vi velger å telle rubbel og bit, så får vi høyt tall, og uttelling også for de dagene da vi bare kommer oss ut døra sammen.

      Dersom man overnatter, eller tar en tur til etter å ha kommet hjemom, så kan det telles som flere turer. De fleste turene er likevel ikke 8-timersturer, og de er vi ufattelig stolte av uansett om de i statistikken teller like mye som en 20-minutters tur til lekeplassen bortenfor veien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s