32 – 4-fjellsturen

Endelig var dagen her. Tidlig om morgenen tok mamma, Tobias og jeg en drosje til byen for å bestige 4 av byens 7 fjell, sammen med en hel haug med andre turgærninger.

På vei opp mot Haukeland var vi ved godt mot, vi kikket på de med gjørmete legger som allerede hadde vært på tre topper, og lurte på om vi skulle gå for 7 fjell neste år. Vi startet i sol, gikk inn i tåka, og kom ut i sola til første klipping på Ulriken. Det var bratt og litt skummelt å skulle gå ned akkurat der banen kommer opp, men vi satte utfor med hjertet i halsen og kom oss helskinnet ned. Underveis nedover kjente Tobias vondt i et sår på tåa. Han var heller ikke veldig motivert til å skulle gå opp på tre topper til etter denne. Da er det en god trøst å vite at de siste tre toppene er fordelt på en opp- og nedstigning.

Med ekstra sjokolade, et kinderegg på hver topp og brus fra brushytten kom vi oss opp og fram. Det var stas å gå sammen med så mange andre. De fleste så vi kun når de suste forbi oss, men det var jammen en del som vi kjente igjen på de ulike klippestedene, som vi tydeligvis passerte og ble forbigått av.

Etter ca 8 timer fant vi målområdet i Marken, fikk T-skjorte og diplom, og var så stolte så stolte.

 

One response

  1. Ja, det vil jeg bare si at det var veldig morsomt å være sa mange på tur samtidig. Det var mange flere unger med i Bergen enn det jeg har sett på 7-toppsturene i Trondheim. Bergenstoppene var atskillig tøffere enn turen i Bymarka i Trondheim. Takk for fin tur Tobias og Ingrid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s