28 – Tur til Barkåsen ved Foreneset

Vi fikk være med på pinsetur til hytta til søster Margrethe og svoger Terje. Lørdagen satte vi kursen for Barkåsen, som er åsen vi ser fra hytta. En kort og bratt tur, med fin utsikt på toppen. På veien opp slepte vi med oss et knippe mer eller mindre inspirerte barn – 4 som gikk selv, minstedamen på ryggen. Vi passerte «det ensomme tre» og «det ganske ensomme tre» som ble tildelt klem av de største barna. Vi gikk på traktorvei, gjennom hoggefelt og til sist fulgte vi en mur oppover langs åsen til den skogkledte toppen. Så ble alle navn nedfelt i boka før stormkjøkkenkokken serverte tomatsuppe, eller var det pølser? til alle som ville ha.

Turtellingen står i mai, mens vi har kommet til september. Husken er visst ikke så god som den burde være. Jeg får se hvor langt jeg klarer å telle meg framover. Det er ihvertfall sant at vi har gått på tur i sommer også.

Tilbake til Barkåsen. Det var en varm og deilig sommerdag, så etter turen hadde alle fortjent en is på butikken i Jelsa. I tretiden fant vi veien tilbake mot Foreneset og en velfortjent tur på stranda som avslutning på en fin utedag. Dessverre syntes bilen vår at dette var for mye og for langt. Rundt kl 16 på pinseaften fikk vi testet ut NAF-medlemsskapet og opplevde for første gang at en tauebil kjørte avgårde med bilen vår. Det er en annen historie, selv om den påvirket resten av pinsehelga.2013-05-18 12.57.04

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s