24 lørdagstur med diverse

I Trondheim er Bymarka full av hytter som kan brukes som turmål. Gå til Grønlia og kjøpe kakao, gå til Elgsethytta for bolle og saft eller stoppe på Skistua på vei hjem for litt brus og en sjokoladebit.

Bergensfjellene er flotte, men ikke like tettpakket av slike hytter. I dag tok vi asfaltveien bort til dagens motivasjonsmål: en amerikansk hamburgerkjede som barna liker godt. Den nye bybanebrua over motorveien er fin å gå over, men ikke så lett å komme ned trappene med vogn. Tobias foreslo at han og Sigurd kunne ta trappene, så kunne jeg gå rundt. En høytidelig avtale om å være forsiktig, høre på brosjan og holde hender hele veien ble avklart før vi gikk hvert til vårt. Trafikken rundt Lagunen på lørdag formiddag er ikke til å spøke med. Det var heldigvis to stolte gutter som stod og ventet på meg da jeg kom fram.

Vi fikk tidlig lunsj, i selskap av en annen småbarnsfamilie og lekt litt i lekeområdet før vi gikk videre til neste ærend. Skokjøp, nå har vi to par nye gore-tex joggesko, ett par nye fjellsko til mor og et par støvler til Sigurd. Det er viktig å være godt skodd for flere turer.

 

One response

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s