16 påskeskituren

Vi har hatt den tørreste mars i Bergen siden 1984 skriver BT. Sola skinner og det er kaldt i været, det er fristende å ta med seg ved ut i marka for å lage bål og grille pølser. Dessverre er det så tørt at all bruk av åpen ild er forbudt, likevel melder avisa og lokalnyheter om stadig flere gress- og skogbranner.

Heldigvis har vi pølsetermos og klarer å finne skiføre også innenfor kommunegrensa til Bergen. I dag tok vi turen til Totland for å se om skiene til Sigurd virker bedre enn i fjor, da var de nemlig alt for glatte. Gjett om de virker, både bortover og nedover gikk det unna. Vi har lest om Karsten og Petra som går på skiskole og har sneket oss til noen triks for å få den rette knekken i knær og hofter for å komme oss helskinnet ned bakkene. Skiene er fortsatt litt glatte, derfor er det fint å få litt ekstra pappahjelp i oppoverbakkene. Fiskebein får vi gi i 6-årsgave og satse på at det blir enda litt bedre til neste år.

Vel hjemme kunne mormor fortelle at hun og Ingeborg har gått/trillet til Nesttun og hjem igjen, så de har ikke bare latet seg i sola de heller.

2013-03-25 12.29.42 2013-03-25 12.29.47 2013-03-25 12.42.27 2013-03-25 13.27.06

Vi gikk kanskje 3 km lysløype, det holder til både pølser og saft + jungelkjeks på parkeringsplassen etterpå. Takk for turen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s