Januarkulda hjelper ikke.

Vi har verken gitt opp eller blitt helt stuegriser. Men ettersom det plutselig ble kaldt, og vi har brukt ei hel helg på å feire mellombror sin 5-årsdag, så har vi ikke kommet oss på skikkelige turer.

I uke 2 var storebror en runde på skøyter med speideren, lillesøster og jeg gikk to lange trilleturer. Søndag 13. januar var storebror på tur med kompisen han overnattet hos og mellombror og husfar nødlluftet seg opp nøttestien sammen med en liten nabo. Dersom jeg gir meg lov til å telle alt dette som en tur så er vi på tur nr 2.

Den kalde lufta gjør at det ikke er noe kjekt å gå ut med liten baby i vogn. Men i går måtte vi på en nødluftetur igjen. Jeg tok med de to minste barna til Soppebarnehagen, også kjent som Espira Rå Barnehage. Det er litt kjedeligere å leke alene. Men mellombror var veldig flink og var den som fant veien hjem etterpå. Det er alltid spennende og litt lurt å sjekke retningssansen til barna innimellom. Min erfaring er at de som oftest har mer oversikt over retningen enn det vi voksne tror. 3 turer godkjent. Veldig praktisk å være sin egen revisor når turene skal telles.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s